▷ Libro: COM CUIDAR-SE PER A l’ÈXIT: Què faràs ara quan descobreixis els benefi…

4,30

Categoría:

Descripción

LIBRO:

Pots aconseguir l’èxit en qualsevol cosa que emprenguis, i aquest llibre t’ensenyarà com mantenir-te saludable amb els seus diferents principis. «Com cuidar-se per a l’èxit» s’ha convertit en un best seller sent traduït a més de 10 idiomes i oferint milers de còpies amb el propòsit d’inspirar i apoderar a persones a tot el món.

Emprenedoria, comerç, màrqueting, vendes, publicitat, adreça… Estic totalment convençut que independentment al que et dediquis saps cuidar molt bé del teu negoci però, qui t’està cuidant a tu? Rajos! estaràs d’acord amb mi en què totes les àrees són summament importants però una que no pots descurar és la teva salut i el teu benestar veritat? És tan fàcil com això, pot haver-hi un desequilibri en el teu pla d’alimentació i en el teu rendiment i més quan intentes aprofitar el temps i ser el màxim productiu possible. Si estàs treballant fora, en trasllats o simplement has tingut l’agenda molt estreta al llarg del dia, (treball, nens, dura sessió de gimnàs, arribar a casa…) no vas a rendir prou i et desgastaràs!, per això et beneficiarà conèixer d’una forma molt fàcil i pràctica les propietats i usos de certs suplements i plantes que s’utilitzen en l’esport perquè així milloraries la teva recuperació sentint-te més ple, sa i amb més vitalitat a llarg termini.

En «Com cuidar-se per a l’èxit» no vas a trobar cap «dieta» de moda, ni tampoc una taula d’exercicis «miraculosos». El que sí vas a trobar garantit són principis fonamentals sobre els nutrients i suplements acompanyats d’una guia ben classificada de plantes i aliments que t’ensenyaran com millorar el teu benestar i aconseguir la teva millor versió. En definitiva, és precisament això, no deixar de cuidar-te mentre conquestes amb actitud les teves metes, objectius i projectes més reeixits. Deixa’m demostrar-t’ho No et fas a la idea de la de coses que has tingut al teu abast i no has sabut utilitzar-les per desconeixement! Gaudeix de la lectura d’aquest llibre, els resultats et sorprendran!

«Esforça’t a millorar la teva mentalitat, emocions, cos i esperit perquè impossible és solament una opinió, impossible és gens!, la teva actitud defineix la teva altitud».
Precio actualizado: EUR 4,30
(as of Mar 19,2020 09:42:10 UTC – Detalle del precio)

X